Andliga Möten, berättelser från, om och runt John of god och Casa de Dom Inácio, Abadiânia, Brasilien.”

Casa de Dom Inácio är ett andligt sjukhus som ligger på en världens mest kristallrika platåer, ca tusen meter över havet, i Brasiliens inland. De arbetar enligt den spiritistiska tanken men är ett helt fristående, ekumeniskt center, alla är lika välkomna oavsett tro och livsåskådning.

Hit har miljontals människor från hela världen vallfärdat för att söka helning, läkning, frid och ro.
    Boken berättar om personerna runt Medium João Teixeira de Faria, både de inkarnerade och de desinkarnerade, som hjälpt till att göra det hela möjligt. Den förklarar även vad spiritismen står för, ger lite historik och skildrar många berättelser från människor som valt att göra den långa och omvälvande resan. 
           Pris: 195:- inkl frakt inom Sverige

 


    "Och Livet Går Vidare...", av anden André Luiz genom Chico Xavier
Den här boken presenterar en beskrivning av människan efter desinkarnationen och visar att det mentala tillståndet direkt påverkar andens existens bortom döden.
I 26 kapitel berättar den historien om verkliga personer som får hjälp av andliga vänner när de desinkarnerar. Dessa vänner uppmuntrar dem att genom studier och arbete andligt förnya sig själva för att förbereda sig för att granska och reda ut meningen med det liv de precis har avslutat. Detta gör det möjligt för dem att hålla en mer konstruktiv kurs i sitt agerande inför framtiden.
Den lär oss att kontinuerligt granska våra liv med vetskap om att enligt Guds lagar pågår livet efter döden fullt av hopp och strävan, framsteg och prestationer.                                Pris: 195:- inkl frakt inom Sverige

 

     "I Mediumskapets Domäner", av anden André Luiz genom Chico Xavier,
I
den här boken analyserar André Luiz de olika aspekterna av medial kommunikation och lovordar ansträngningarna av de medium som är trogna det andliga uppdrag de mottog innan de inkarnerade och varnar dem för riskerna med dåligt utfört arbete i utbytet mellan de två världarna.
Boken behandlar psykofoni, somnambulism, besatthet, klärvoajans, kläraudiens, ut-ur-
kroppen aktiviteter, fascination, psykometri och fysiska effekter av mediumskapet bland många andra relaterade ämnen.
Det är en teknisk studie av stor betydelse som visar hur andar agerar i den komplicerade processen att kommunicera med inkarnerade. Den överför begrepp från högt utvecklade andliga mentorer i utläggningar av vetenskapligt och evangeliskt innehåll oumbärliga för de som ägnar sig åt studier i ämnet.
   

                                                         Pris: 195:- inkl frakt inom Sverige

 

"Nosso Lar, Vårt Hem " är namnet på den Andliga Koloni som anden André Luiz genom Chico Xavier presenterar för oss i den första boken i sin hyllade serie på 16 böcker.  

I en fängslande berättelse skriver författaren om sina intryck och upptäckten om livet i den andliga världen. Han avslöjar för oss en spännande värld, fylld av liv och aktivitet, som är organiserad på ett föredömligt sätt. Det är en plats där de desinkarnerade andarna går igenom ett återhämtningsskede och en andlig utbildningsprocess övervakade av högt utvecklade andar. ”Vårt Hem” ger oss en glimt av den andliga värld som väntar oss när vi lämnar våra fysiska kroppar.

                                                            Pris: 195:- inkl frakt inom Sverige 

 

 

På upptäcktsfärd i Spiritismen, 300 frågor och svar” av Zalmino Zimmerman

Nyinkommen bok som berättar om Perispiriten, länken mellan kropp och själ. Boken behandlar även ämnen som Reinkarnation, Den andliga världen, Medialitet mm.
    
Pris: 175:- inkl frakt inom Sverige

 

 


    Böckerna beställs på info@secha.se eller 0730-87 80 51

Tillbaka