Kristall-ljusbehandling
med
kristall-ljusmaskin från Casa de Dom Inácio i Brasilien.
Det sätt du kan ta del av Casans läkande kraft utan att vara på plats. Behandlingen är utan mellanhänder direkt kopplad till de andliga helare som arbetar på Casan.
En kristall-ljusbehandling balanserar upp på alla nivåer, din fysiska kropp, din energikropp,  din mentalkropp och din känslokropp.  Du uppnår ökat mentalt och fysiskt välmående och stimulerar din egen förmåga till självläkning och cellförnyelse.
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandlingen
Själva behandlingen tar 20-40 minuter, + tid för samtal, totalt ca 1 timme.
Upphängda ovanför dig finns sju specialslipade kvartskristaller. Kristallerna är riktade mot dina energicentra, dina chakror, renar, stärker, balanserar och ger en djupgående läkning på alla nivåer.
Bär gärna ljusa kläder under behandlingen.
Behandlingar ges i första hand onsdag - lördag
1 person
    500:-
2 personer 800:-

Tidsbeställning på  e-post info@secha.se eller 0730-87 80 51

Kristallbädden är utvecklad med resurser från Casa de Dom Inácio under direkt översyn av Entiteterna och Medium João Teixeira de Faria.

Användning av Kristallbädden är en förlängning av Entiteternas arbete för de människor som kommer för behandling.

Den ger inte någon person auktoritet att representera Entiteterna, ge healing eller presentera sig själv som en mellanhand för Entiteterna.

Ingen annan behandling bör utföras i det rum där Kristallbädden står.

Kristallbädden är enbart ämnad för direkt behandling av den person som ligger i den.

Kristallbädden bör vara stationär, det är inte bra att göra kristallbädden till en mobil verksamhet. Den är också personlig för den som har fått Entiteternas tillåtelse att köpa den.

    "De som kommer till Abadiânia för att söka fysisk och andlig lindring och blir tillsagda av Entiteterna att "ta ett bad" i Kristallbädden uppskattar dess fysiska och andliga effekt. Det är känt sedan århundraden att kristaller stimulerar och  stärker människans celler. Det innebär att alla människor som blir behandlade står i kontakt med Guds kraft.
    Jag hoppas att de som använder Kristallbädden kan ta emot alla dess fördelar. Kristallbädden är en viktig länk mellan den person som blir behandlad och Casa de Dom Inácio.
    Det är bra att veta att det inte finns några kontraindikationer för användningen av Kristallbädden, ändå ska alla regler under alla behandlingar följas av respekt för Casa de Dom Inácio.
    Vi hoppas att Kristallbädden ska ge användaren maximal fysisk och andlig lindring."                                            João Teixeira de Faria

Tillbaka